Kunstnere

 › Kathrine Iversen

Født 1992, bosiddende i Århus, er uddannet lærer

Kathrine Iversen tager udgangspunkt i tankernes univers og mystik, der fletter sig sammen og udtrykker sig i forskellige stemninger og situationer. En ung spændende kunstner, der er godt på vej...

Hun fortæller:

 

"Jeg hedder Kathrine, jeg er 26 år og har malet siden, jeg var barn. Jeg har gået på Krabbesholm Kunsthøjskole, og jeg er uddannet billedkunstlærer. Jeg arbejder til dagligt som projektmedarbejder i UngiAarhus, hvor jeg bl.a. laver kunst- og udsmykningsprojekter med børn og unge på skoler i Aarhus. 

 

 

Jeg arbejder abstrakt og ekspressivt med akryl, olie, akvarel og flydende tusch. Jeg tager udgangspunkt i tankernes univers og mystik, i tanker der fletter sig sammen og udtrykker sig i forskellige stemninger og situationer. Jeg er inspireret af det usagte i menneskelige relationer, hvad der gemmer sig bag ordene og blikket, hvordan vi ser hinanden, hvad der sker i mødet.

 

 

Jeg elsker at skabe fortællinger og følelser i mine billeder. I penslens og farvernes møde med lærredet opstår der fortællinger, som jeg synes er fascinerende at få frem. Jeg drages ind i en anden verden og glemmer tid og sted. Det er for mig et frirum at male, hvor tankerne får frit løb. Mine somre har jeg altid tilbragt ved Dråby Strand, og de blå og grønlige farver er en vigtig del af mit univers."